• Tərəvəzli keks resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 163

Tarix : 5.08.2019, 16:00

Bölmə : Quru yeməklər, Tərəvəz yeməkləri, Duzlu xəmir işləri, Qəlyanaltılar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
3 ədəd çuğundur yarpağı (doğranmış),
3 böyük kartof (bişmiş və doğranmış),
2 böyük kabak (rəndələnmiş),
3 yemək qaşığı tam kəpəkli un,
1 yumurta,
3 yemək qaşığı zeytun yağı,
250 q holland pendiri (rəndələnmiş),
Duz ,
İstiot,
1 şirniyyat qaşığı qırmızı bibər,
1 şirniyyat qaşığı kəklikotu,
1 şirniyyat qaşığı cirə

Hazırlanması:
Robotta doğranmış çuğunduru, kartofu və rəndələnmiş kabağı yaxşıca çəkin.
Üstünə yumurtanı, zeytun yağını və unu əlavə edib yenidən çəkin.
Ən son ədviyyatları əlavə edib yenidən çəkin.
Fırın sinisini yağlayın.
Qarışımı siniyə tökün və üzərinə rəndələnmiş holland pendirini səpin.
20 – 25 dəqiqə qədər 180 dərəcə qızdırılmış fırında bişirin.
Kvadrat şəklində doğrayıb servis tabağına alın.

Nuş olsun!

Etiketlər: qaşığı, rəndələnmiş, şirniyyat, çəkin, doğranmış, yenidən, holland, zeytun, yemək, böyük, əlavə, üzərinə, tökün, səpin, pendirini, yağlayın, sinisini, dəqiqə, Qarışımı, siniyə
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN