• İçi doldurulmuş balıq resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 598

Tarix : 24.09.2019, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər, Balıq yeməkləri

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
Balıq - 1 kq-a qədər
Qoz - bir ovuc
Limon şirəsi
Kişmiş - bir ovuc
Soğan - 1 ədəd
Zeytun yağı
Duz

Hazırlanması:
Balığı təmizləyin, içini çıxarın, içərisini və üstünü duzlayın. Döyülmüş qoz, kişmiş, xırda doğranıb, yağda qızardılmış soğan və limon şirəsindən içlik hazırlayın. Yaxşıca qarışdırın və balığın içinə doldurun. Balığı sapla tikin və sobada bitki yağında qızardın. Hazır balığı boşqaba qoyun, sapları çıxarın və limon dilimləri ilə bəzəyin.

Nuş olsun!

Etiketlər: çıxarın, Balığı, limon, doldurun, sapla, tikin, sobada, içinə, balığın, hazırlayın, Yaxşıca, qarışdırın, bitki, yağında, sapları, dilimləri, bəzəyin, qoyun, boşqaba, qızardın
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN