Tərkibi:100 gram çaşır,
2 yumurta,
4 yemək qaşığı un,
Qızartmak üçün:Duru yağ,
Hazırlanması:Çaşırları duzu gedənə qədər bişirin.
Bişirdiyiniz çaşırları ayrı bir qabda soyudun.
Soyutduğunuz çaşırları əvvəlcə una ,sonra yumurtaya bulayın.
Tavada arxalı önlü qızardın.
Kağız dəsmal üzərinə yığaraq artıq yağını alın.
İlıq olaraq servis edə bilərsiniz.
Nuş olsun!
Etiketlər: çaşırları, qızardın, Kağız, arxalı, Tavada, yumurtaya, bulayın, dəsmal, üzərinə, servis, bilərsiniz, olsun, olaraq, yağını, yığaraq, artıq, unasonra, əvvəlcə, Qızartmak, Hazırlanması