• Evdə kokoreç (bağırsaq yeməyi) hazırlama resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 21 327

Tarix : 24-02-2016, 23:00

Bölmə : Quru yeməklər / Qəlyanaltılar

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 20-30

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Qovrulmuş quyruq yağı – cızdaq,
Acı toz bibər,
Cirə,
Duz,
Istiot,
Pomidor,
Yaşıl bibər

Hazırlanması:
Evdə kokoreç hazırlama (bağırsaq yeməyi) hazırlamaq üçün bunları etmək lazımdır.
Qovrulmuş quyruq yağının içərisinə ədviyyatları, duz, cirə, qırmızı toz acı bibər və istiotu səpin.
Quyruq yağı ilə ədviyyatları qovurun. Ardından küp -küp doğradığınız pomidorları və incə- incə doğranmış yaşil bibəri də əlavə edərək qarışdırın.
İstərsəniz lavaş arasında dürmək olarak, istərsəniz də çörək arasında vazkeçilməz bir ləzzət yarada bilərsiniz.
Bol köpüklü bir ayran ilə servis edə bilərsiniz.

Nuş olsun!
Etiketlər: bibər, bilərsiniz, Qovrulmuş, arasında, quyruq, ədviyyatları, qarışdırın, lavaş, İstərsəniz, əlavə, doğranmış, yaşil, bibəri, dürmək, edərək, çörək, köpüklü, ayran, servis, olsun
BİZİ İZLƏYİN