• Holland pendirli toyuqlu dürmək resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 1434

Tarix : 1.11.2020, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər, Toyuq yeməkləri, Praktik reseptlər, Digər reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
Qouda pendiri,
Toyuq file 1 parça,
Pomidor 1 ədəd,
Bibər 1ədəd,
Duz,
İstiot,
Quru ədviyyatlar

Hazırlanması:
Pomidoru , bibəri, pendiri uzunsov halda doğrayın.
Toyuq filesini də yuyub suyunu bir dəsmalla qurutduqdan sonra istifadə etməyə hazırlayın.
Toyuq filəsini bıçaq yardımı ilə nazikləşdirin.
File hazır olduqdan sonra əvvəlcə üzərinə duzu, sonra isə ədviyyatı, istiotu səpin.
Bu işləmi başa çatdırdıqdan sonra ərzaqları yerləşdirməyə başlayın.
Əvvəlcə pendiri, somra pomidor və bibəri düzün.
Bunların hamısını filenin içərisinə yerləşdirdikdən sonra dürmək şəklində bukun.
Bükülən dürməyi alminium folqaya bükərək sobada bişməyə qoyun.
Bişdikdən sonra sobadan çıxardıb folqanı dürməyin üzərindən açın.
İsti-isti servis edin.

Nuş olsun!
Etiketlər: sonra, pendiri, Toyuq, bibəri, Bunların, istiotu, düzün, hamısını, filenin, yerləşdirdikdən, içərisinə, pomidor, somra, yerləşdirməyə, ərzaqları, çatdırdıqdan, başlayın, Əvvəlcə, dürmək, səpin
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN