• Sini kababı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 14 987

Tarix : 28-12-2016, 15:00

Bölmə : Quru yeməklər / Ət yeməkləri / Kabablar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
Kiçik doğranmış ət: 500 qram
Baş soğan: 2 ədəd
Cəfəri: 1 dəstə
Pomidor: 4 ədəd
Uzun bibər: 8 ədəd
Bir çimdik kimyon
Bir çimdik istiot
Bir çimdik qırmızı bibər
Tomat pastası: 1 qaşıq
Maye yağ: 2 qaşıq

Hazırlanması:
1. Yeməyi hazırlayarkən əvvəlcə baş soğanı soyun, rəndələyin və bir qaba qoyun. Cəfəriləri də kiçik – kiçik doğrayın. Soğan olan qaba doğradığınız cəfəriləri və kiçik kiçik doğranmış ətləri də əlavə edin. Bunların hamısını qarışdırın.
2. Qarışdırdığınız materialları bir sininin içərisinə yayın. Sonra pomidorları aypara şəklində doğrayın.
3. Bibərləri ölçülərinə görə 2 və ya 3 hissəyə bölün.

Nuş olsun!
Etiketlər: kiçik, çimdik, qaşıq, bibər, doğranmış, doğrayın, Qarışdırdığınız, materialları, cəfəriləri, qarışdırın, Bunların, ətləri, əlavə, sininin, hamısını, yayın, ölçülərinə, hissəyə, bölün, olsun
BİZİ İZLƏYİN