• Sarımsaq kababı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 15 005

Tarix : 3-02-2016, 17:00

Bölmə : Quru yeməklər / Ət yeməkləri / Kabablar / Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 8-10


Tərkibi:
Yarım kg qıymə,
1.5-2 kg təzə sarımsaq,

Hazırlanması:
Təzə sarımsaqların saplarını kəsin. Ortalarındaki sərt hıssələrini çıxardın.
Qıyməni yoğurub köftələr hazırlayın. Sarımsaq və köftəni sıra ilə şişlərə taxın. Mangalda qızardın.
Sarımsaqlar altda qalacaq şəkildə köftələrlə birlikdə qazana çəkin.
Yarım su stəkanı su əlavə edib zəif atəşdə bişirin.

Nuş olsun!
Etiketlər: Yarım, qızardın, Sarımsaqlar, altda, qalacaq, Mangalda, köftəni, şişlərə, taxın, şəkildə, köftələrlə, əlavə, atəşdə, bişirin, stəkanı, çəkin, birlikdə, qazana, Sarımsaq, köftələr
BİZİ İZLƏYİN