• Praqa kababı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 11378

Tarix : 15.06.2014, 12:55

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri, Kabablar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4




Tərkibi:
Can əti – 250 q
Quyruq – 150 q
Qoz – 100 q
Duru yağ
Duz, istiot

Hazırlanması:
Can əti strecin arasında döyülür, duzlanır və istiotlanır.
İçliyi hazırlamaq üçün: quyruq və qoz ətçəkən maşınından keçirilir, üzərinə duz, istiot əlavə edilib qarışdırılır.
Döyülmüş ətin üzərinə içlik qoyulub bükülür.
Soba listinə folqa salınır, yağlanır və içlikli ət öncədən 180 dərəcəyədək qızdırılmış sobada 20 dəqiqə bişirilir.

Nuş olsun!
loading...

Etiketlər: istiot, üzərinə, folqa, salınır, listinə, bükülür, qoyulub, yağlanır, içlik, öncədən, dəqiqə, bişirilir, olsun, sobada, qızdırılmış, Döyülmüş, dərəcəyədək, içlikli, edilib, döyülür
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
Offline
Lətifə
Dadını bilmirəm,çox səliqəli görünüşləri var. Adamı valeh edir.İşdən ac qayıdanda bu yeməklərə baxmaq olar?
9 dekabr 2014 00:49
2
Offline
tutu666
beh beh...dadli gorsenir))
15 iyun 2014 15:34
1
ALLAHım, məni sən qaldır ki, kimsələr yıxa bilməsiN...
BİZİ İZLƏYİN