• Xəmirdə suluquni kababı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 10709

Tarix : 19.08.2014, 01:00

Bölmə : Quru yeməklər, Kabablar

Mətbəx : Asiya mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
500 q hazır mayalı yağlı qat-qat xəmir
300 q suluquni pendiri
300 q pomidor
1 dəstə şüyüd
4 diş sarımsaq
dəniz duzu - zövqə görə
istiot qarışığı (qara, qırmızı, ağ) - zövqə görə
100 q kərə yağı

Hazırlanması:
Hazır xəmiri nazik yayın, şəridlərə bölün.

Pomidor və pendiri bərabər ölçüdə dilimləyin. Şüyüdü və sarımsağı çox xırda doğrayıb qarışdırın.

Şişlərə növbə ilə suluquni və pomidor taxın. Şüyüd-sarımsaq qarışığını üzərinə çəkin. Duz, istiot vurun. Xəmir şəridlərini üzərinə sarıyın. Üstünə kərə yağı çəkin.

Közdə, tez-tez çevirərək bişirin (amma kömür çox qaynar olmasın).

Nuş olsun!
loading...

Etiketlər: sarımsaq, pomidor, zövqə, çəkin, üzərinə, pendiri, istiot, suluquni, qarışığını, olsun, olmasın, Şüyüd, taxın, doğrayıb, qarışdırın, Şişlərə, növbə, vurun, Xəmir, kömür
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN