• Almalı Varşava piroqu resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 3990

Tarix : 21.02.2017, 16:00

Bölmə : Piroq və Kekslər, Meyvəli şirniyyatlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
7 ədəd alma
1 su stəkanı un
1 su stəkanı mannı yarması
1 su stəkanı şəkər
100 qram kərə yağı
1 ədəd limon
Darçın zövqə görə
Sürtgəcdən keçirilmiş portağal qabığı
50 qram şəkər tozu

Hazırlanması:
Iç hazırlamaq üçün almalaır yuyun.
Sürtdəcdən keçirin.
Üzərinə limon şirəsi, darçın və sürtgəcdən keçirilmiş portağal qabığı əlavə edin.
Soba qabına yağlı kağız qoyun.
Un, mannı yarması, şəkər və qabartma tozunu qarışdırın.
1/3 hissəsini soba qabına tökün və üstünə almaların 1/3 hissəsini qatın.
Bu prosesi 2 dəfə də təkrarlayın. Sonuncu qat alma olmalıdır.
Üzərinə kərə yağını sürtgəcdək keçirib yayın.
Əvvəlcədən 180-200 dərəcə isidilmiş sobada 30-40 dəqiqə biçirin.
Üzü qəhvəyi rəng olmalıdır.
Hazır olduqda soyuduqdan sonra üzərinə şəkər tozu səpin.

Nuş olsun!

Etiketlər: şəkər, stəkanı, hissəsini, qabığı, keçirilmiş, Üzərinə, qabına, portağal, yarması, mannı, olmalıdır, limon, yayın, Əvvəlcədən, dərəcə, Sonuncu, keçirib, təkrarlayın, sürtgəcdək, yağını
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica