• Kivi ilə qarpızlı eskimo resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 9 251

Tarix : 18-11-2019, 12:00

Bölmə : Şirniyyatlar / Meyvəli şirniyyatlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Qarpız 600q
Şəkər 75q
Kivi 2 ədəd
Laym 1 ədəd

Hazırlanması:
Meyvələri yuyun, təmizləyin. Kivini xalqa şəklində doğrayın, qarpızı balaca hissələrə.
Qarpız, 1 kivi, şəkər və laym sokunu blenderdən keçirdin. Ələkdən keçirdin və sürtkəcdən keçirdilmiş laym qabığını əlavə edin. Dondurma üçün formaya kivi xalqasını yerləşdirin və alınan qarışığı tökün. Dondurucuda 5 saat və ya bir gecə saxlayın.
Dondurmanı formadan çıxartmaq üçün onun üzərinə 2-5 saniyə qaynar su tökün.

Nuş olsun!
Etiketlər: Qarpız, keçirdin, tökün, formaya, xalqasını, yerləşdirin, saniyə, Dondurma, əlavə, qaynar, alınan, qarışığı, formadan, çıxartmaq, Dondurmanı, saxlayın, qabığını, Dondurucuda, üzərinə, sürtkəcdən
BİZİ İZLƏYİN