• Kivi ilə qarpızlı eskimo resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 6778

Tarix : 18.11.2019, 12:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Meyvəli şirniyyatlar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
Qarpız 600q
Şəkər 75q
Kivi 2 ədəd
Laym 1 ədəd

Hazırlanması:
Meyvələri yuyun, təmizləyin. Kivini xalqa şəklində doğrayın, qarpızı balaca hissələrə.
Qarpız, 1 kivi, şəkər və laym sokunu blenderdən keçirdin. Ələkdən keçirdin və sürtkəcdən keçirdilmiş laym qabığını əlavə edin. Dondurma üçün formaya kivi xalqasını yerləşdirin və alınan qarışığı tökün. Dondurucuda 5 saat və ya bir gecə saxlayın.
Dondurmanı formadan çıxartmaq üçün onun üzərinə 2-5 saniyə qaynar su tökün.

Nuş olsun!
Etiketlər: Qarpız, keçirdin, tökün, formaya, xalqasını, yerləşdirin, saniyə, Dondurma, əlavə, qaynar, alınan, qarışığı, formadan, çıxartmaq, Dondurmanı, saxlayın, qabığını, Dondurucuda, üzərinə, sürtkəcdən
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN