• Yaşıl şorba resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 124

Tarix : 30.07.2018, 12:00

Bölmə : Sulu yeməklər, Şorbalar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 1-2

Şef / Mənbə : Günel (bahasun)


Tərkibi:
2 böyük dəstə (400 qr.) türşənq və ya ispanaq
1/2 limon (ispanaqla edirsizsə)
1 baş soğan
2 orta kartof
2 lt. toyuq və ya ət bulyonu
yumurta (adam sayına görə)
xama
duz
istiot
2 x.q. bitki yağı

Hazırlanması:
1.Soğanı xırda doğrayıb bitki yağında qızardırıq.
2.Soğanın üstünə bulyon əlavə edirik.
3.Bulyon qaynayan zaman içinə kub doğranılmış kartof əlavə edirik.
4.Kartof bişənə kimi seçdiyiniz göyərtini xırda doğrayın. Kartof hazır olana yaxın göyərtini qazana tökün və 5 dəqiqə bişirin.
5.Duz və istiot əlavə edin.
6.Hazır şorbanı boşqaba töküb içinə yarım yumurta və 1 x.q. xama qoyuruq.

Nuş olsun!

Etiketlər: əlavə, bitki, istiot, xırda, içinə, göyərtini, Kartof, yumurta, edirik, kartof, hazır, olana, doğrayın, yaxın, seçdiyiniz, ispanaq, bişənə, qazana, türşənq, dəqiqə
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica