• Xarço resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 117

Tarix : 12.07.2018, 12:00

Bölmə : Sulu yeməklər, Şorbalar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4

Şef / Mənbə : Günel (bahasun)


Tərkibi:
0,5 kg sümüklü mal əti
2 baş soğan
5-6 diş sarımsaq
1/2 stakan uzun düyü
5 ədəd pomidor
1 ç.q. tomat pastası
1 x.q. tkemali sousu (mendə olmadığından 2 quru alça atdım, turşuluq verir)
30 qr. kərə yağı
keşniş
cəfəri
qırmızı istiot (acılığı özünüz təyin edin)
xmeli-suneli
keşniş toxumu (üyüdülmüş)
dəfnə yarpağı
duz
yumru qara istiot

Hazırlanması:
Mal ətini 2 saat az xodda bişiririk. Dəfnə yarpagını və yumru istiotu əlavə edin.Soğanı kəsib kərə yağında qızardırıq, tomat pastası əlavə edirik. Düyünü ayrıca bişirib soğana əlavə edirik.Pomidorları qabığdan təmizdəyib, sürtkəcdən keçiririk və soğana əlavə edirik. 5 dəqiqə sonra hazır bulyonu əlavə edirik. Əti kəsib əlavə edirik. Göyərtini xırda kəsib əlavə edirik. Tkemali və ya mənim kimi quru alça əlavə edirik. Bütün ədviyyatlatı əlavə edirik. Sonda sarımsağı şorbaya sıxırıq. Qapağı bağlayıb, altını keçirdirik. Şorba biraz qalandan sonra daha dadlı olur.

Nuş olsun!

Etiketlər: əlavə, edirik, kəsib, soğana, sonra, yumru, istiot, pastası, keşniş, tomat, bulyonu, hazır, dəqiqə, qabığdan, bişirib, ayrıca, Düyünü, Pomidorları, Göyərtini, sürtkəcdən
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica