• Niderlandsayağı brokkoli şorbası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 235

Tarix : 20.08.2018, 12:00

Bölmə : Sulu yeməklər, Şorbalar, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : bahasun


Tərkibi:
1 orta baş brokkoli
1 baş soğan
1 diş sarımsaq
2 kartof
1 kök
1 lt toyuq bulyonu
1 x.q. krem pendir ( labne, philodelphia)
50 qr. holland pendiri
1 x.q. kərə yağı
duz
istiot

Hazırlanması:
1. Baş soğan və sarımsaq xırda doğranılır, kərə yağında qızardırılır. Soğanın rəngi dəyişəndə üstünə toyuq bulyonu süzülür.
2. Brokkoli, kartof, kök orta tikələrə kəsilir və qaynayan bulyonun içinə əlavə olunur. ( 5 dəqiqə sonra 1-2 brokkoli tikəsini çıxarda bilərsiniz, bəzək üçün)
3. Kartof hazır olanda şorba blendordan keçirdirilir.
İçinə krem pendir və holland pendiri əlavə olunur, qarışdırılır. Pendirlər şorbada tam həll olmalıdır.
4. Duz və istiot əlavə olunur. İstəyə görə brokkoli ilə bəzədilir.

Nuş olsun!

mənbə: Günel Bahasun (instagram)

Etiketlər: olunur, əlavə, brokkoli, soğan, pendiri, istiot, pendir, holland, bulyonu, sarımsaq, kartof, toyuq, Kartof, hazır, olanda, bəzək, tikəsini, şorba, çıxarda, bilərsiniz
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica