• Labneli badımcan əzməsi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 219

Tarix : 3.08.2017, 19:00

Bölmə : Tərəvəz yeməkləri, Qəlyanaltılar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
4 ədəd badımcan
1 ədəd baş soğan
2 x.q. duru yağ
duz
500 qr qatıq
200 qr Labne pendiri
1 diş sarımsaq

Üzəri üçün:
şüyüd
cəfəri
qoz

Hazırlanması:
İlk öncə badımcanları sobada və ya közdə bişiririb, incə-incə doğrayırırq. Sonra soğan, duz və doğranmış badımcanları 7-8 dəq. yağda qovururuq. Soyuduqdan sonra üzərinə labne, qatıq, duz, sarımsaq əlavə edib, qarışdırırıq. Sonda üzərini xırda doğranmış şüyüd, cəfəri və qoz ilə bəzəyirik.

Nuş olsun!

Etiketlər: şüyüd, badımcanları, doğranmış, sarımsaq, cəfəri, qatıq, soğan, labne, sonra, üzərinə, əlavə, Sonda, üzərini, bəzəyirik, Soyuduqdan, xırda, qarışdırırıq, doğrayırırq, sobada, üzərinəlimon
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica