• Toyuq kababı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 29553

Tarix : 30.12.2017, 13:30

Bölmə : Toyuq yeməkləri, Kabablar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Toyuqun tikələri
Baş soğan
Limon şirəsi
Duz, istiot

Hazırlanması:
Toyuq kababı üçen mən adətən döş ətindən istifadə edirəm. Amma kabab üçün toyuqun hər bir hissəsindən istifadə etmək olar. Toyuqu kiçik tikələrə parçalamaq, həlqəli soğanı doğramaq. Toyuqu qazana qoyub, duz və istiot tökmək, soğan həlqələrini yığmaq və limon şirəsiylə yaxşı qarışdırmaq. 4-5 saatlıq qapağı bağlı qazanda soyuqda saxlamaq. Şişə keçirdib manqalda qızartmaq.

Əsas odur ki, toyuqu həddindən artıq bişirməmək, əks halda toyuq quru olacaq.

Nuş olsun!

Etiketlər: Toyuqu, istiot, istifadə, soğan, bağlı, soyuqda, qazanda, qapağı, qarışdırmaq, limon, yığmaq, şirəsiylə, yaxşı, saxlamaq, saatlıq, manqalda, halda, toyuq, olacaq, olsun
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica