Tərkibi:0.065 kq balıq
0.015 kq avakado
0.05 kq göyərti
0.01 kq pomidor
0.03 kq küncüt
30 qr zeytun yağı
10 qr soya sosu
1 ç/q limon şirəsi
150 qr parmesan pendiri
Hazırlanması:Tərəvəzləri yuyur, balığı təmizləyir və kiçik hissələrə bölürük.
Sosu üçün zeytun yağı, limon şirəsi və soya sosunu qarışdırıb hazır vəziyyətə gətiririk.
Yeməyimiz servis olunmağa hazırdır. Boşqaba əvvəlcə hazırladığımız sosu əlavə edir, daha sonra balığı düzürük. Küncütləri balığın kənar hissəsinə, pendiri isə mərkəz hissəyə qoyuruq. Daha sonra pomidor, avakado və şomunu da əlavə edərək, üzərinə zeytun yağı və limon şirəsi vuraraq süfrəyə təqdim edirik.
Və beləliklə Karpaçço hazırdır.
Nuş olsun!
Etiketlər: zeytun, limon, şirəsi, pendiri, balığı, hazırdır, avakado, sonra, əlavə, pomidor, mərkəz, hissəsinə, kənar, Küncütləri, hissəyə, düzürük, balığın, vuraraq, təqdim, edirik