• Turşunun kiflənməsi

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2 419

Tarix : 26-10-2018, 10:00

Bölmə : Məsləhətlər


Mürəbbələr, povidlolar, turşular kiflənir. Əgər hazırlamadan bir neçə gün sonra kif əmələ gəlibsə - bu proses dayanmayacaq. Ona görə bankanı açıb, kifə götürüb, şəkər, vuz və ya sirkə əlavə edib (kifləndiyin nə olduğununda asılı olaraq) və yaxşıca qaynatmaq və ya sterill etmək lazımdır.
Etiketlər: olduğununda, asılı, kifləndiyin, əlavə, sirkə, olaraq, yaxşıca, lazımdır, etmək, sterill, qaynatmaq, şəkər, götürüb, hazırlamadan, kiflənir, turşular, povidlolar, sonra, əmələ, bankanı
BİZİ İZLƏYİN