• Turşu-sıyıq resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 16 749

Tarix : 19-02-2016, 20:00

Bölmə : Qəlyanaltılar

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
30 q düyü,
50 q baş soğan,
53 q ispanaq,
30 q quzuqulağı,
15 q ərinmiş yağ,
10 q keşniş və nanə,
5 q lavaşana,
istiot və duz.

Hazırlanması:
Narın doğranmış soğan yağda qızardılır, isti bulyonla qarışdırılır, duz vurulur. Doğranmış ispanaq, quzuqulağı və lavaşana qatılaraq bişirilir. Xörəyin dadı tuş olmalı və göyərtinin aromatını verməlidir. Süfrəyə verilən zaman üstünə göyərti səpilir.

Nuş olsun!
Etiketlər: lavaşana, ispanaq, quzuqulağı, soğan, aromatını, verməlidir, göyərtinin, Xörəyin, Süfrəyə, olmalı, üstünə, səpilir, olsun, göyərti, bişirilir, zaman, verilən, vurulur, Hazırlanması, Narın
BİZİ İZLƏYİN