Tərkibi:2 ədəd soğan
4 dəstə ispanaq
1 ovuc gicitkən
200 qr ət
5 ədəd yumurta
duz, istiot
yağ
Sous:
qatıq
1 ədəd yaşıl sarımsaq
Hazırlanması:Əvvəlcə əti ət maşınından keçirib, suda bişiririk. Uzunsov doğranmış soğanı yağda qızardırıq və üzərinə bişmiş ət, doğranmış göyərtilər əlavə edib, bişirməyə davam edirik. Sonda yumurta və duz, istiot töküb, biraz daha bişiririk.
Yeməyi sarımsaqlı qatıq sous ilə birlikdə süfrəyə verə bilərik.
Nuş olsun!
Etiketlər: qatıq, doğranmış, bişiririk, yumurta, istiot, edirik, göyərtilər, əlavə, davam, bişirməyə, Sonda, biraz, süfrəyə, bilərik, birlikdə, sarımsaqlı, bişmiş, Yeməyi, töküb, yağda