Tərkibi:badımcan
şampinyon
pendir
kənd qaymağı
göy soğan
zirə
xmeli
qara istiot
2 x.q. kərə yağı
bitki yağı
Hazırlanması:Badımcanların içini oyun (mətini atmayın), siniyə düzün.
Göbələkləri və badımcanın mətini xırda doğrayın. Tavada azacıq bitki yağı və 2 x.q. kərə yağında ədviyyatları əlavə etməklə qovurun. Qaymaq vurun. Tam bişirməyin.
Sonra bunu badımcan "qayıqları"nın içinə doldurun. Üzərinə doğranmış pendir və göy soğan səpin.
Sinini sobaya qoyun. Pendir qızaranadək bişirin.
Nuş olsun!
Etiketlər: soğan, bitki, pendir, mətini, badımcan, qayıqlarıın, içinə, doldurun, Sonra, vurun, qovurun, Qaymaq, Üzərinə, bişirməyin, Sinini, qızaranadək, bişirin, olsun, Pendir, qoyun