Tərkibi:zolaqlı krevetka- 500 qram
sarımsaq – 1-2 diş
çili bibəri
kərə yağı - 100 qram
zeytun yağı – 5 xörək qaşığı
zövqə görə duz, ədviyyat, göyərti
Hazırlanması:Zeytun və kərə yağını tavada əridin. Xırda doğranılmış çili bibərini, sarımsağı yağda 2-3 dəqiqə qovurun, daha sonra krevetka və göyərtini əlavə edin. Tavanı oddan götürdükdən sonra üzərinə limon şirəsi səpin. Tavanın qapağını 2-3 dəqiqə örtün. Krevetka həm isti xörək, həm də soyuq qəlyanaltı kimi süfrəyə vermək olar.
Nuş olsun!
Etiketlər: sonra, xörək, krevetka, dəqiqə, üzərinə, limon, götürdükdən, Tavanı, göyərtini, əlavə, şirəsi, oddan, qapağını, süfrəyə, vermək, olsun, qəlyanaltı, soyuq, Tavanın, örtün