• Göbələkli raqu resepti - FOTO RESEPT

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 16 063

Tarix : 14-11-2014, 15:00

Bölmə : Quru yeməklər / Tərəvəz yeməkləri / Foto reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
500 q göbələk
500 q kartof
200 q xama
200 q baş soğan
göyərti
duz
istiot
bitki yağı
Göbələkli raqu resepti - FOTO RESEPT


Hazırlanması:
Bu raqu üçün istənilən göbələkdən istifadə edə bilərsiniz. Yalnız şampinyon istifadə edəcəksinizsə, onları soğanla 5-7 dəqiqə qovurmaq lazımdır.

Soğanı xırda doğrayın. Göbələyi kubik doğrayın. Bitki yağında soğanı azca qovurun. Göbələkləri, 50 ml su əlavə edin, duzlayıb, istiotlayın, tavanın ağzını bağlayıb 30 dəqiqə bişirin.
Kartofu təmizləyib kubik doğrayın. Göbələyə əlavə edib hazır olanacan ağzı bağlı tavada bişirin (təxminən 20 dəqiqə). Göyərtini xırda doğrayın. Kartof və göbələyin üzərinə xama əlavə edin. Duzu kəmdirsə, azca duz vura bilərsiniz. Sonra göyərtini əlavə edin.
Göbələkli raqu resepti - FOTO RESEPT

Göbələkli raqu resepti - FOTO RESEPT

Göbələkli raqu resepti - FOTO RESEPT

Göbələkli raqu resepti - FOTO RESEPT

Göbələkli raqu resepti - FOTO RESEPT

Göbələkli raqu resepti - FOTO RESEPT

Göbələkli raqu resepti - FOTO RESEPT

Göbələkli raqu resepti - FOTO RESEPT

Göbələkli raqu resepti - FOTO RESEPT

Göbələkli raqu resepti - FOTO RESEPT


Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, doğrayın, dəqiqə, istifadə, bilərsiniz, bişirin, xırda, kubik, təmizləyib, duzlayıb, tavanın, Kartofu, ağzını, istiotlayın, bağlayıb, Göbələyə, olanacan, kəmdirsə, üzərinə, Sonra
BİZİ İZLƏYİN