Tərkibi:250 qr təmizlənmiş badam
1 çay qaşığı badam essensiyası
200 qr şəkər
4 yumurta ağı
1 stəkan kərə yağı
1 stəkan un
pudra şəkəri
Hazırlanması:Badamı üyüdüb 150 qr şəkər və badan essensiyası ilə qarışdırın.
Yumurta ağlarını bərkiyənə qədər qarışdırın və qalan şəkəri əlavə edin.
Badam qarışımını qaşıqla yumurta ağına əlavə edərək qarışdırın.
Soba qabını kərə yağı ilə yağlayıb un səpin.
Badamlı qarışımı qaşıq ilə qaba peçenye formasında tökün.
2 saat kənarda saxlayın.
Sobanı 150 dərəcədə isidin və 1 saat sobada bişirin.
Bişdikdən sonra pudra şəkəri əlavə edin
Nuş olsun!
Etiketlər: qarışdırın, şəkəri, əlavə, essensiyası, şəkər, pudra, badam, yumurta, stəkan, Badamlı, qarışımı, qaşıq, sonra, səpin, yağlayıb, edərək, qabını, olsun, peçenye, formasında