Tərkibi:1 yumurta
100 ml. zeytun və ya günəbaxan yağı
2 ançous yağda (balıqdır, qatmaya bilərsiz)
1 ç.q. Dijion xardalı (sizdə olan xardalı istifadə edə bilərsiz)
1 x.q. limon suyu
2 diş sarımsaq
2 ç.q. parmezan pendiri
1 ç.q. vuster sousu ( yoxdursa etməyin, marketlərdə satılır)
Hazırlanması:Dijion xardalı və vuster sousu storeda paylaşacam.
Sarımsağı xırda kəsirik. Parmezanı sürtkəcdən keçiririk. Ançousları xırda xırda kəsirik.
Bütün ərzaqları blendora əlavə edin və qatılaşana kimi çalın.
Sousu 3 gün soyuducuda saxlaya bilərsiz.
Nuş olsun!mənbə:
Günel Bahasun (instagram)
Etiketlər: bilərsiz, xırda, xardalı, Dijion, vuster, sousu, kəsirik, keçiririk, sürtkəcdən, Sarımsağı, Ançousları, Parmezanı, blendora, Sousu, soyuducuda, saxlaya, çalın, qatılaşana, ərzaqları, paylaşacam