• Balıq şorbası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 7 588

Tarix : 16-11-2020, 12:00

Bölmə : Sulu yeməklər / Balıq yeməkləri / Şorbalar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
350 qram levrək balığı (dəniz bassı)
2 xörək qaşığı kərə yağı
Yarım kərəviz
1 soğan
1 kök
2 ədəd bibər
5 diş sarımsaq
1 xörək qaşığı un
6 stəkan su
Duz, istiot
Şüyüd

Hazırlanması:
Kərəviz, soğan, sarımsaq və kökü rəndələyib, soğanı doğrayın. Daha sonra onları yağda qovurun və unu da ora töküb qovurmağa davam edin. Suyu əlavə edib 30 dəqiqə qaynadın. Balığı kiçik kvadratlar formasında doğrayıb, qazana tökün. Duz və istiotu da vuraraq, şorbanı 10 dəqiqə balıqla birlikdə qaynadın. Doğranmış bibər və şüyüdlə isti-isti servis edin.

Nuş olsun!
Etiketlər: qaşığı, soğan, bibər, sarımsaq, xörək, dəqiqə, qaynadın, doğrayıb, kvadratlar, formasında, Balığı, əlavə, qazana, kiçik, şorbanı, Doğranmış, şüyüdlə, servis, birlikdə, balıqla
BİZİ İZLƏYİN