• Bahar şorbası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13 984

Tarix : 9-02-2016, 21:00

Bölmə : Sulu yeməklər / Şorbalar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
2 Ədəd soğan
1 Ədəd alma
1 Ədəd kök
2 Yemək qaşığı duru yağ
1 Qəhvə fincanı un
1 Yemək qaşığı köri
5 Su stəkanı ət suyu
1 Çay qaşığı limon suyu
3-4 dəstə cəfəri
Duz

Hazırlanması:
Soğan, alma və yerkökü soyub kiçik küplər halında doğrayın. Duru yağı soğanla almaynan və yer köküynən 5 dəqiqə qovorun Un və köri sosunu əlavə edərək bir neçə dəqiqə bişirin. Ət sununu əlavə edib 5 dəqiqə qaynadın. Limon suyu, duz və istiotu əlavə edib 40 dəqiqə bişirin. Supu blenderden keçirib sonra yenidən istidin Maydanozla bəzəyib xidmət edin.

Nuş olsun!
Etiketlər: Blenderde, dəqiqə, qaşığı, əlavə, Yemək, bişirin, qovorun, Limon, qaynadın, sununu, edərək, sosunu, istiotu, keçirib, bəzəyib, xidmət, olsun, Maydanozla, istidin, sonra, yenidən
BİZİ İZLƏYİN