• Kurabiyə bişirmək üçün 4 ipucu

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 3 751

Tarix : 20-05-2019, 10:00

Bölmə : Məsləhətlər


1- Un, qabartma tozu, nişasta kimi quru ərzaqları mütləq ələkdən keçirməlisiz.

2- Kurabiyələrin bişərkən yayılmamasını istəyirsinizsə onları soba sinisinə düzdükdən sonra 15 dəqiqə soyuducuya qoymalısınız. Sonra isti sobada bişirməlisiniz.

3- Yağlı kağız üzərində bişirsəniz, onları sobadan çıxarmaq daha asan olacaq

4- Artıq qalan kurabiyə xəmirini dondurucuda saxlaya bilərsiz, qonağınız gəldikdə dərhal çıxara və təzə kurabiyeler hazırlaya bilərsiniz.
Etiketlər: onları, qalan, kurabiyə, xəmirini, dondurucuda, Artıq, olacaq, bişirsəniz, sobadan, çıxarmaq, saxlaya, üzərində, kurabiyeler, hazırlaya, bilərsiniz, çıxara, dərhal, bilərsiz, qonağınız, gəldikdə
BİZİ İZLƏYİN