• Dadlı keks bişirmək üçün 5 tövsiyə

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 836

Tarix : 21.05.2019, 10:00

Bölmə : Məsləhətlər




1- Keks bişirərkən verilən resepti dəqiq olaraq yerinə yetirin əks halda keksiniz alınmaya bilər.

2- Un, qabartma və vanil kimi quru ərzaqları ələkdən keçirin.

3- Keksin qabdan asanlıqla çıxması üçün qabı duru yağla yaxşıca yağlamalısız.

4- Keks xəmirinizə quru meyvə ya çərəzlər qoyacaqsınızsa, onları unlayın ki, keksin xəmirinin dibinə çökməsin.

5- Keks bişirilirken sobanın qapılarını açmayın.
Etiketlər: çərəzlər, qoyacaqsınızsa, onları, meyvə, xəmirinizə, yağla, yaxşıca, yağlamalısız, unlayın, keksin, sobanın, qapılarını, açmayın, bişirilirken, çökməsin, xəmirinin, dibinə, çıxması, asanlıqla, yetirin
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN