• Kələm yarpaqlarını bişirmədən necə dolma bükməli?

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 15 902

Tarix : 27-02-2016, 10:00

Bölmə : Məsləhətlər


Saxlama qaydası:
Kələmi bütöv halda torbaya qoyub ağzını bağlayın.
Dondurucuya qoyub ən azı 24 saat gözləyin.
Sonra soyuducunun alt hissəsinə yerləşdirin və ya axşamdan çıxardıb ertəsi günə qədər donu açılması üçün gözləyin.
Donu açılan kələmin yarpaqları bişmiş kələm yarpaqları kimi açılır, ancaq əzilmiş olmur.
Bunun üçün kələmin tamamən donması lazımdır.
24 saata qədər soyuducuda saxlansa yenidən 5-6 dəqiqə qaynar suya salmaq lazımdır.
3 həftədən çox saxlamaq daha da yaxşı ola bilərdi.
Çox saxlayanda daha da rahat soyulur.
Çox dondurulmuş kələm yarpaqlarını qaynar suda saxlamağa da ehtiyac olmur.
Etiketlər: kələm, qədər, gözləyin, yarpaqları, lazımdır, qaynar, qoyub, olmur, kələmin, saxlansa, yenidən, dəqiqə, yarpaqlarini, soyuducuda, saata, Bunun, tamamən, donması, bisirmədən, salmaq
BİZİ İZLƏYİN