• Badımcanlı qəlyanaltı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 3 608

Tarix : 28-04-2018, 18:00

Bölmə : Qəlyanaltılar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Sevinc


Tərkibi:
●Badımcan
●göbələk
●pomidor
●xiyar
●çorək
●soğan
●mayonez
●duz,istiot
●zeytun yağı( başqası da olar)

Hazırlanması:
Badımcanı uzun formada iki yere bölün, alınmış ikilini də 4 olaraq bölün.Duz,istiot vurub tavada iki tərəfli qızardın.Göbələkləri də çox böyük olmayaraq doğrayıb qızardın.Çörəyin iç hissəsini doğrayıb sobada və ya elə tavada suxarı formasına gətirin.Pomidor, xiyar, soğanı da digərləri kimi doğrayın.Sonra bütün bu inqredientləri badımcanın üzərinə düzüb mayonezlə bəzəyin.Mayonezi badımcanın üzərinə çəkib sonra digər kompanentləri də əlavə edə bilərsiniz.

Nuş olsun!
Etiketlər: badımcanın, bölün, tavada, qızardın, doğrayıb, istiot, üzərinə, digərləri, doğrayın, əlavə, Sonra, soğanı, bilərsiniz, gətirin, Pomidor, xiyar, kompanentləri, bütün, mayonezlə, bəzəyin
BİZİ İZLƏYİN