• Göbələkli ətli souslu spagetti resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 460

Tarix : 10.11.2017, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri, Makaron yeməkləri, Tərəvəz yeməkləri, Souslar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4

Şef / Mənbə : Günel (bahasun)


Tərkibi:
1 paçka spagetti makaronu
0,5 kq çəkilmiş mal əti
10 ədəd göbələk
1 baş soğan
1 bolqar bibər
1 x.q. tomat pastası
zeytun yağı
Parmeza pendiri üstə səpmək üçün
duz, istiot, kekik otu, cirə

Hazırlanması:
Baş soğanı xırda kəsib zeytun yağında qızardırıq 3-5 dəq. Göbələkləri 4 yerə bölüb əlavə edirik soğana. Bolqar bibəri xırda kub kəsib əlavə edirik. Çəkilmiş əti əlavə edirik və 10 dəq. qızardırıq. Əti taxta qaşıqla yaxşı ayırın ki, böyük tikələr qalmasın. Tomat pastasıni 3 x.q. suda qarışdırıb qatırıq və 15-20 dəq. bişiririk. Duz, istiot, kekik otu, cirə əlavə edirik. Sous bişənə gədər spagettini duzlu suda bişiririk.
Qaba spagetti çəkib, üsdünə sous qoyuruq. Parməzan pendiri səpirik.

Nuş olsun!

Etiketlər: əlavə, edirik, bişiririk, istiot, pendiri, xırda, kəsib, spagetti, qızardırıq, zeytun, kekik, Tomat, səpirik, pastasıni, qalmasın, tikələr, yaxşı, ayırın, böyük, qarışdırıb
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica