• Ördək yeməyi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 8912

Tarix : 16.07.2018, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər, Toyuq yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 60-120

Nəfər sayı : 8-10

Şef / Mənbə : Günel (bahasun)


Tərkibi:
2,5 kq ördək
6 baş soğan
1 kök
1 dəfnə yarpağı
4-5 yumru istiot
duz
sarıkök

Hazırlanması:
Ördəyi tikələrə kəsirik. Qazana düzüb üstü örtülənə gədər su əlavə edirik. Bir bütöv soğanı, bütöv köku, dəfnə yarpağını, yumru istiotu əlavə edirik. Az xodda 2-3 saat bişiririk. Suyu tam çəkiləndə və yalnız yağ qalanda altını keçirdirik. Baş soğanı və kökü atırıq.
Baş soğanı yarıdan bölüb uzun-uzun kəsirik. Ördəyin yağından 2-3 x.q. götürüb soğanı qızardıq. Soğan "öləndə" içinə duz, istiot, sarıkök əlavə edirik. Ördəyi və qalan yağı soğanın içinə əlavə edirik. 20 dəq bir yerdə bişiririk.

Nuş olsun!

mənbə: Günel Bahasun (instagram)


Etiketlər: edirik, əlavə, soğanı, kəsirik, bişiririk, Ördəyi, içinə, sarıkök, dəfnə, bütöv, yumru, istiot, yağından, bölüb, atırıq, yarıdan, götürüb, Ördəyin, Soğan, soğanın
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN