• Ördək yeməyi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 143

Tarix : 16.07.2018, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər, Toyuq yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 60-120

Nəfər sayı : 8-10

Şef / Mənbə : Günel (bahasun)


Tərkibi:
2,5 kq ördək
6 baş soğan
1 kök
1 dəfnə yarpağı
4-5 yumru istiot
duz
sarıkök

Hazırlanması:
Ördəyi tikələrə kəsirik. Qazana düzüb üstü örtülənə gədər su əlavə edirik. Bir bütöv soğanı, bütöv köku, dəfnə yarpağını, yumru istiotu əlavə edirik. Az xodda 2-3 saat bişiririk. Suyu tam çəkiləndə və yalnız yağ qalanda altını keçirdirik. Baş soğanı və kökü atırıq.
Baş soğanı yarıdan bölüb uzun-uzun kəsirik. Ördəyin yağından 2-3 x.q. götürüb soğanı qızardıq. Soğan "öləndə" içinə duz, istiot, sarıkök əlavə edirik. Ördəyi və qalan yağı soğanın içinə əlavə edirik. 20 dəq bir yerdə bişiririk.

Nuş olsun!

Etiketlər: edirik, əlavə, soğanı, kəsirik, bişiririk, Ördəyi, içinə, sarıkök, dəfnə, bütöv, yumru, istiot, yağından, bölüb, atırıq, yarıdan, götürüb, Ördəyin, Soğan, soğanın
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica