• Badımcan kababı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 26 397

Tarix : 21-07-2015, 22:00

Bölmə : Quru yeməklər / Ət yeməkləri / Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
1 badımcan,
180 q quzu qiymə,

Bəzəmək üçün:
1 pomidor,
1 sivri bibər,
1 soğan,

Hazırlanması:
Badımcanları dilimləyin.
Qiymədən qoz böyüklüyündə parçalar qoparın.
Taxta şişlərə bir badımcan bir qiymə olmaqla düzün.
Fırında və yaxud da kömür atəşində bişirin.
Geniş bir tabağa yığın.
Pomidor, sivri bibər və ikiyə bölünmüş soğanı da tabağa yığın.
Bütövlükdə bütün tabağı 10 dəqiqə qapalı fırında bişirin.
10 dəqiqə dincə qoyub servis edin.

Nuş olsun!
Etiketlər: yığın, bişirin, dəqiqə, sivri, bibər, qiymə, tabağa, badımcan, bölünmüş, soğanı, ikiyə, Bütövlükdə, Geniş, Pomidor, qapalı, servis, olsun, qoyub, dincə, tabağı
BİZİ İZLƏYİN