• Balıq küftəsi resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13078

Tarix : 31.03.2016, 19:00

Bölmə : Quru yeməklər, Balıq yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : 1-2




Tərkibi:
Balıq – 200 q,
noxud – 20 q,
düyü – 15 q,
alça – 10 q,
kartof – 150 q,
baş soğan – 20 q,
zəfəran - 0,05 q,
istiot,
duz.

Hazırlanması:
Nərə və ya uzunburun balığın əti baş soğanla ətçəkən maşından keçirilir. Qiyməyə düyü, duz və istiot qatılıb qarışdırılır. Qiymədən hər paya 1-2 ədəd küftə hazırlanır, içərisinə 2 ədəd alça qurusu qoyub yumurlanır.

Balığın yeyilməyən hissəsindən hazırlanmış bulyon süzülür, əvvəlcədən isladılmış noxud yarı olunca bişirilir. Sonra ardıcıllıqla balıq ətindən hazırlanmış küftələr, kartof, xırda doğranmış soğan əlavə edilir, zəfəran şirəsi vurulub hazır olunca bişirilir.

Nuş olsun!
Etiketlər: istiot, bişirilir, hazırlanmış, olunca, zəfəran, soğan, noxud, kartof, Sonra, ardıcıllıqla, süzülür, bulyon, balıq, əvvəlcədən, isladılmış, doğranmış, şirəsi, vurulub, hazır, edilir
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Offline
arzum-aysum
baliq ele de sevmirəm, bunu da yeye bilmərəm
29 oktyabr 2015 15:55
1
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN