• Ojaxuri mal ətindən heyva ilə resepti - FOTO RESEPT

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 16 669

Tarix : 23-02-2016, 16:00

Bölmə : Quru yeməklər / Ət yeməkləri / Foto reseptlər

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 20-30

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
150 qr maı əti (yumşaq hissəsi)
180 qr heyva
100 qr soğan
4 x/q bitki yağı
duz zövqə görə
ədviyyatlar zövqə görə

Hazırlanması:
1. Ayva kiçik tikələrə doğranılır.
2. Mal əti doğranılıb yağla isidilmiş tavaya düzülür.
3. Yüngülcə qızardılır.
4. Tavaya ayva əlavə edilir.
5. Tam qızardılır.
6. Yarıxalqa formasında doğranılan soğan əlavə edilir.
7. Duz vurulur.
8. Zövqə görə ədviyyatlar vurulur.
9. Qarışdıraraq 5 dəqiqə qızardılıb boşqaba qoyulur.
10. Göyərti ilə bəzədilir.
11. Və nəhayət ojaxuri mal ətindən ayva ilə hazırdır!

Ojaxuri mal ətindən heyva ilə resepti - FOTO RESEPT

Ojaxuri mal ətindən heyva ilə resepti - FOTO RESEPT

Ojaxuri mal ətindən heyva ilə resepti - FOTO RESEPT

Ojaxuri mal ətindən heyva ilə resepti - FOTO RESEPT

Ojaxuri mal ətindən heyva ilə resepti - FOTO RESEPT

Ojaxuri mal ətindən heyva ilə resepti - FOTO RESEPT

Ojaxuri mal ətindən heyva ilə resepti - FOTO RESEPT

Ojaxuri mal ətindən heyva ilə resepti - FOTO RESEPT

Ojaxuri mal ətindən heyva ilə resepti - FOTO RESEPT

Ojaxuri mal ətindən heyva ilə resepti - FOTO RESEPT

Ojaxuri mal ətindən heyva ilə resepti - FOTO RESEPT

Ojaxuri mal ətindən heyva ilə resepti - FOTO RESEPT


Nuş olsun!
Etiketlər: qızardılır, soğan, vurulur, zövqə, edilir, ədviyyatlar, ojaxuri, əlavə, Zövqə, formasında, Tavaya, Yarıxalqa, Qarışdıraraq, doğranılan, qızardılıb, ətindən, hazırdır, olsun, nəhayət, bəzədilir
BİZİ İZLƏYİN