Tərkibi:1 kq. Hamsi
1 dəstə şüyüd
1 dəstə cəfəri
5 ədəd yaşıl soğan
Qarğıdalı unu
Duz, istiot
Duru yağ
Hazırlanması:1 kq hamsi çox incə olaraq doğrayırıq. Geniş bir qarışdırma qabına doğranmış hamsi əlavə edin. 1 dəstə şüyüdü, 1 dəstə cəfəri və 1 dəstə göy soğanı incə olaraq qəti. Hamsi-lərin üzərinə cəfəri, şüyüdü və təzə soğanı əlavə edin.
Üzərinə duz və istiot və konsistensiya görə qarğıdalı unu əlavə edib yaxşı qarışdırın. Tavaya duru yağı alın və hamsi kotletləri duru yağda qızardın.
Nuş olsun!
Etiketlər: dəstə, əlavə, hamsi, cəfəri, Hamsi, soğanı, şüyüdü, olaraq, istiot, kotletləri, yağda, qızardın, Üzərinə, Tavaya, konsistensiya, üzərinə, qarışdırın, yaxşı, qarğıdalı, doğranmış