Tərkibi: 500 q istənilən balığın filesi
1 baş soğan
2 diş sarımsaq
2 yerkökü
2 kartof
70 q kələm
şüyüd
cəfəri
2 yumurta
duz, istiot, ədviyyat (zövqə görə)
narın suxarı
Hazırlanması:Çiy tərəvəzlə (soğan, yerkökü, kələm, kartof) balığı ət maşınından keçirin.
Xırdalanmış sarımsaq və xırda doğranmış göyərtini, yumurta, 2 x.q. suxarı əlavə edin, duz-istiot, sevdiyiniz başqa ədviyyat vurun.
Əllərinizi azca su ilə isladıb kotletlər tutun, narın suxarıya batırıb bitki yağında hər üzünü qızardın.
Nuş olsun!
Etiketlər: yumurta, kələm, ədviyyat, narın, suxarı, kartof, istiot, yerkökü, soğan, sarımsaq, isladıb, kotletlər, Əllərinizi, vurun, başqa, tutun, sevdiyiniz, qızardın, bitki, yağında