• Albalı souslu ördək əti resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 12421

Tarix : 16.01.2017, 21:00

Bölmə : Quru yeməklər, Toyuq yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Günel


Tərkibi:
Ördəyin filesi-300 qr.
Dondurulmuş albalı-250 qr.
Şəkər tozu-50 qr.
Su-150 ml.
Darçın-1/4 ç.q.
Nişasta-ç.q. ucunda

Hazırlanması:
Albalının üsdünə soyuq su tökürük. İçinə şəkər tozu, darçın əlavə edin qaynayandan sonra 10 deqiqə erzində bişiririk. Nişantanın üsdünə biraz su tokub yazşı qarışdırırıq və sousun içinə yavaş tökürük. Və bir daha qaynadırıq. Narın süzqəcdən albalıları surtə surtə kecirdirik. Sousu qoyuruq qiraxa biraz bərkisin.
Ördəyin filesini qizğın tavaya derili tərəfinə qoyuruq. Yağ əlavə etmədən, ördək özü yeteri gədər yağ buraxacaq. 12 dəqiqə qızardırıq, içidə gözəl qızarsın istəyirsinizsə əlavə 5 dəq. da qızardın. Çevirib 10 dəq. qızardırıq. Çoxlu yaö buraxacaq, o yağı suzub bişənə kimi qızardın. Fileni kəsib albalı sousuyla servis edin

Nuş olsun!

mənbə: Günel Bahasun (instagram)


Etiketlər: əlavə, üsdünə, biraz, qızardın, qoyuruq, tökürük, qızardırıq, surtə, Ördəyin, buraxacaq, albalı, yeteri, ördək, etmədən, derili, bərkisin, qiraxa, filesini, qizğın, tavaya
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN