• Tüstü və alov ətirli sac kababı resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 4147

Tarix : 13.09.2017, 22:00

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri, Kabablar, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
800 qr quzu qabırğası
4 ədəd baş soğan
5 ədəd pomidor
5 ədəd badımcan
5 ədəd acı bibər
1 ç.q. zirə
100 qr kərə yağı
Duz, istiot

Hazırlanması:
Ət isidilmiş saca düzülür. Qapağı örtülüb pörtlənir. Yağa düşənə yaxın üzərinə yarımhalqa şəkildə doğranmış soğan əlavə edilib qovrulur. Qabığı soyulmuş bütöv badımcan, pomidor və bibər yağda qızardılıb ətin üzərinə əlavə olunur. Sac kababına zirə, duz, istiot əlavə edilib servis edilir.

Nuş olsun!

Etiketlər: əlavə, edilib, üzərinə, bibər, istiot, soğan, pomidor, badımcan, soyulmuş, Qabığı, bütöv, qovrulur, kababına, edilir, servis, olunur, qızardılıb, yağda, yarımhalqa, örtülüb
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica