• Parmezan pendirli əriştə resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2377

Tarix : 5.09.2017, 22:00

Bölmə : Quru yeməklər, Makaron yeməkləri, Souslar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 60-120

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
Sous üçün:
1 ədəd yumurta sarısı
20 qr “Parmezan” pendiri
20 qr Sibas balığı
20 qr kərə yağı
1 ədəd sukini
20 qr kalmar
20 qr krevet
Duz, istiot

Dekor üçün:
30 qr qırmızı qarağat
1 yarpaq cəfəri

Hazırlanması:
Sousun hazırlanması:
Dəniz məhsulları kubvarı doğranıb yağda qızardılır. Qarışığın üzərinə yarımhalqa şəklində doğranmış sukini qatılır, duz, istiot səpilib qovrulur.
Pastanın hazırlanması:
Su qaynadılr, içinə duz əlavə edilir. Pasta suda bişirilib suyu süzülür. Qazana tökülüb odun üstünə qoyulur. Üzərinə sous, yumurta sarısı, pendir əlavə edilib qarışdırılır. Hazır pastanın üzərinə cəfəri qoyulur, qarağatla bəzədilib servis edilir.

Nuş olsun!

Etiketlər: hazırlanması, qoyulur, edilir, əlavə, yumurta, üzərinə, istiot, cəfəri, sarısı, sukini, qarağatla, Pasta, bişirilib, bəzədilib, servis, içinə, Pastanın, süzülür, qaynadılr, Qazana
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica