• Pomidor souslu, pendirli köftə resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 5221

Tarix : 15.03.2017, 12:00

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri, Souslar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4

Şef / Mənbə : Chef Mübariz


Tərkibi:
Küftəsi üçün:
500 qr. dana qıyma
1 su stəkanı çörək qırıntısı
1 ədəd soğan
2 ədəd yumurta
10 qr quru kəklikotu
10 qr quru reyhan
15 qr duz
5 qr qara bibər

Pomidor sousu və pendir üçün:
4-5 ədəd pomidor - soyulmuş, doğranmış
2 diş sarımsaq
5 qr quru kəklikotu
10 qr toz şəkər
0,5 su stəkanı zeytunyağı
10 qr duz
5 qr qara bibər
200 qr. kaşar pendiri - rəndələnmiş, üzəri üçün

Hazırlanması:
Küftə üçün olan vəsaitləri yoğurun. Arıdından qoz böyüklüyündə küftələr edib tavada ətrafı yaxşıca rəng alana qədər çevirin . Pomidor sousu üçün bir qazanda bütün vəsaitləri qaynadın və tavada bişən köftelerin üzərinə tökün .Son olaraq üzərinə kaşar pendiri səpib, 180 dərəcədə əvvəlcədən qızdırılmış sobada 15-20 dəqiqə bişirin.

Nuş olsun!

Etiketlər: sousu, Pomidor, kaşar, pendiri, üzərinə, tavada, bibər, vəsaitləri, kəklikotu, stəkanı, bütün, qaynadın, bişən, qazanda, qədər, yaxşıca, alana, köftelerin, çevirin, tökün
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica