• Çiy börək resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 11217

Tarix : 16.08.2014, 23:00

Bölmə : Quru yeməklər, Börəklər

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : 10-12




Tərkibi:
4 st. un
1 ç.q. duz
2 st. su

İç:
250 q qiymə
1 baş soğan
1 ç.q. duz
0,5 ç.q. qara istiot
0,5 st. su
qızartmaq üçün bitki yağı

Hazırlanması:
Un, duz və suyu qarışdıraraq yumşaq xəmir yoğurun.

Soğanı xırdalayın, üzərinə qiymə, duz, istiot, su əlavə edib qarışdırın. Xəmirdən qoz böyüklükdə kündələr qoparıb 10 sm diametrində yayın. İçi ortasına qoyub kənarlarını birləşdirin. Qaynar yağda hər iki üzünü qızardın.

Nuş olsun!

Etiketlər: istiot, qiymə, ortasına, qoyub, yayın, qoparıb, kündələr, kənarlarını, diametrində, Qaynar, qızardın, olsun, üzünü, yağda, böyüklükdə, birləşdirin, qarışdırın, qarışdıraraq, yumşaq, bitki
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
Offline
Ayniska Gulum
Tesekkurler, bu bizim et qutabimizdir de 01
17 avqust 2014 00:28
1
Bir anliq hevese esqini satma ki,bir omur pesmanliq duymayasan!
BİZİ İZLƏYİN