• Badımcan dolması resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 1610

Tarix : 24.08.2017, 22:00

Bölmə : Quru yeməklər, Ət yeməkləri, Dolmalar, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
düyü,
qiymə,
soğan,
pomidor,
bibər,
badımcan,
reyhan,
yağ,
duz, istiot

Hazırlanması:
Əvvəlcə badımcanı suda pörtlədib, acısını çıxardırıq. Bibər və pomidorun isə içini çıxarıb, təmizləyirik.
Qiyməni doğranmış soğan, pomidor və bibərlə birlikdə qovururuq. Bişənə yaxın duz, istiot və reyhan vurub, qarışdırırıq.
Hazır olduqdan sonra çiy düyü töküb, tərəvəzlərin içinə doldururuq və qazana yerləşdiririk. Az miqdarda su əlavə edib, bişməyə qoyuruq.
*Qeyd. Əslində bizim mətbəxdə bu yeməyə düyü qatılmır. Bu dəfə türk üsulu hazırladım.

Nuş olsun!

Etiketlər: reyhan, pomidor, istiot, soğan, içinə, doldururuq, qazana, tərəvəzlərin, yerləşdiririk, töküb, olduqdan, miqdarda, sonra, Hazır, qoyuruq, yeməyə, qatılmır, üsulu, hazırladım, mətbəxdə
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica