• Qatıq resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 10447

Tarix : 12.08.2016, 20:00

Bölmə : Digər reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
1 litr təzə süd,
1 xörək qaşığı qatıq

Hazırlanması:
Südü 8-10 dəqiqə qaynadın. Sonra soyumasını gözləyin. Qatığın mayalanması üçün tələb olunan istilik 43-45 dərəcədir.

Bir neçə qaşıq südlə qatığı qarışdırın. Sonra bu qatıqlı südü mayalanacaq olan südə əlavə edin. Əgər süd qaymaq tutubsa qaymağı pozmadan ehtiyatla qarışdırın. Qazanın qapağını bağlayın, qalın dəsmalla hər tərəfini örtün. 4-5 saat qazanı tərpətməyin, dəsmalı açmayın.

Bundan sonra qazanın qapağını açın, bir saat gözlədin.

Nuş olsun!
Etiketlər: qapağını, qarışdırın, Sonra, bağlayın, qalın, dəsmalla, qaymağı, Qazanın, pozmadan, tərəfini, ehtiyatla, örtün, sonra, qazanın, gözlədin, Bundan, açmayın, qazanı, tərpətməyin, dəsmalı
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN