Tərkibi:1 paket makaron
1 balaca banka konservləşdirilmiş qarğıdalı
1 balaca banka kornişon turşusu
5 ədəd baş soğan
3 diş sarımsaq
Şüyüd
5 yemək qaşığı zeytun yağı
Duz zövqə görə
Bəzək üçün: Nanə, sumax, qırmızı bibər, cəfəri
Hazırlanması:Makaron 10 dəqiqə qaynadılır. Üzərinə kiçik doğranmış şüyüd, soğan, qarğıdalı, doğranmış kornişon turşusu əlavə edilir. Ayrı qabda zeytun yağı, duz və rəndələnmiş sarımsaq qarışdırılır və makarona əlavə edilir. Qarışdırıldıqdan sonra zövqə görə nanə, sumax, qırmızı bibər və ya cəfəri ilə bəzədilərək, soyuq halda süfrəyə verilir.
Nuş olsun!
Etiketlər: zövqə, zeytun, əlavə, sumax, qırmızı, cəfəri, bibər, soğan, sarımsaq, banka, balaca, edilir, doğranmış, turşusu, qarğıdalı, kornişon, Qarışdırıldıqdan, rəndələnmiş, qarışdırılır, qabda