• Şokoladlı, kakaolu keks resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 4 538

Tarix : 23-06-2017, 21:00

Bölmə : Şirniyyatlar / Piroq və Kekslər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
3 yumurta,
1 stəkan qatıq,
1 stəkan günəbaxan yağı,
1 qabartma tozu,
1 vanil,
1,5 stəkan şəkər tozu,
3 stəkan un,
3 yemək qaşığı kakao.

Hazırlanması:
Geniş bir qabda yağ, şəkər, yumurta və qatığı çalın.Üzərinə un, qabartma tozu, vanili əlavə edin.Qarışdıraraq keksinizin xəmirini hazırlayın.Başqa bir qaba kakao töküb, üzərinə xəmirdən iki yemək qaşığı əlavə edin və qarışdırın.Kakaolu xəmirinizi hazırlayın. Yağlanmış yumru bir keks qabına ilk əvvəl sadə xəmirinizin yarısını töküb, üzərinə kakaolu xəmirdən əlavə edin.Qalan sadə xəmiri də qatın.Hazırladığınız bu xəmiri 150 dərəcədəki sobada 45 dəqiqə bişirin.

Nuş olsun!
Etiketlər: stəkan, əlavə, hazırlayın, yumurta, üzərinə, xəmirdən, kakao, töküb, xəmiri, yemək, qabartma, qaşığı, şəkər, sobada, dəqiqə, yumru, qabına, bişirin, əvvəl, yarısını
BİZİ İZLƏYİN