• Badamlı peçenye resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 21023

Tarix : 1.06.2014, 08:04

Bölmə : Şirniyyatlar » Peçenye reseptləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 20-30

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
Badam (təmizlənmiş, blenderdən keçirilmiş – 2 stəkan)
Yumurta – 2 ədəd
Şəkər kirşanı – 1 stəkan
Vanil – 1 ç/q.
Bəzək üçün badam dənələri

Hazırlanması:
Badamları 1-2 dəqiqə qaynatdıqdan sonra qabığını soyub, blenderdən keçiririk.
Yumurtaları sındırıb, şəkər kirşanı ilə birgə köpüklənənə kimi çalırıq. Sonra badamla vanili də əlavə edirik.
Hazır kütləni çay qaşığı ilə əvvəlcədən isidilmiş və yağlanmış tavaya tökürük.
Hər peçenyenin üzərinə 1 ədəd badam qoyuruq. 170 dərəcə temperaturda 12 dəqiqə ərzində bişiririk.

Nuş olsun!

Etiketlər: badam, blenderdən, dəqiqə, kirşanı, stəkan, əvvəlcədən, yağlanmış, isidilmiş, qaşığı, Hazır, badamla, vanili, əlavə, edirik, kütləni, peçenyenin, temperaturda, ərzində, bişiririk, olsun
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
Offline
ayan3
COX ASAN VE DADLI TESEKKURLER
1 dekabr 2015 15:47
1
BİZİ İZLƏYİN