• Badamlı peçenye resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 29 284

Tarix : 1-06-2014, 08:04

Bölmə : Şirniyyatlar / Peçenye reseptləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 20-30

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Badam (təmizlənmiş, blenderdən keçirilmiş – 2 stəkan)
Yumurta – 2 ədəd
Şəkər kirşanı – 1 stəkan
Vanil – 1 ç/q.
Bəzək üçün badam dənələri

Hazırlanması:
Badamları 1-2 dəqiqə qaynatdıqdan sonra qabığını soyub, blenderdən keçiririk.
Yumurtaları sındırıb, şəkər kirşanı ilə birgə köpüklənənə kimi çalırıq. Sonra badamla vanili də əlavə edirik.
Hazır kütləni çay qaşığı ilə əvvəlcədən isidilmiş və yağlanmış tavaya tökürük.
Hər peçenyenin üzərinə 1 ədəd badam qoyuruq. 170 dərəcə temperaturda 12 dəqiqə ərzində bişiririk.

Nuş olsun!
Etiketlər: badam, blenderdən, dəqiqə, kirşanı, stəkan, əvvəlcədən, yağlanmış, isidilmiş, qaşığı, Hazır, badamla, vanili, əlavə, edirik, kütləni, peçenyenin, temperaturda, ərzində, bişiririk, olsun
BİZİ İZLƏYİN