• Daraq peçenye resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 5886

Tarix : 13.06.2021, 14:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Peçenye reseptləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
2 yumurta
1 stəkandan 1 barmaq az yağ
1 stəkandan 1 barmaq az şəkər
1 stəkandan 1 barmağa az nişasta
1 paket vanil
1 paket qabartma tozu
2,5-3 stəkan un
2 şorba qaşığı kakao

Hazırlanması:
Əvvəlcə yumurtaları, şəkəri və vanili bir dəqiqə tel çırpma ilə çırpmağa icazə verin.
Maye yağı əlavə edib yenidən çırpıb qarışdırırıq. Nişasta əlavə edib qatı olanaqədər qarışdırırıq.
Sonda 2,5 stəkan un və qabartma tozu əlavə edib barmaq uclarımızla yoğurun. Bu mərhələdə unu çox diqqətlə əlavə edirik, ələ yapışan yumşaq bir xəmir olacaq.
Xəmirin üçdə birini ayırın və kakao və bir xörək qaşığı yağ ilə yoğurun. Hər iki xəmiri 26 bərabər hissəyə böldük.
Əvvəlcə kakao xəmir parçasını darağa qoyduq, üzərinə bir parça ağ xəmir qoyduq və əllərimizlə bir az sıxdıq. Sonra xəmiri bir darağa büküb əllərimizlə rulon kimi bir qaba qoyduq.
Qızdırılan 180 dərəcəlik sobada dibi çəhrayı olana qədər bişiririk.

Nuş olsun!


Etiketlər: əlavə, xəmir, qoyduq, barmaq, kakao, stəkandan, Əvvəlcə, qarışdırırıq, darağa, əllərimizlə, qaşığı, xəmiri, yoğurun, paket, qabartma, stəkan, barmağa, şəkər, üzərinə, parça
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN