• Limonlu-ballı peçenye resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 12943

Tarix : 6.01.2017, 17:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Peçenye reseptləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
175 q un
25 q nişasta
120 q yağ
60 q şəkər pudrası
1 ç.q. bal
1 yumurtanın sarısı
1 x.q. süd
1 limonun sedrası

Hazırlanması:
Yağ, bal, limon sedrası və şəkər pudrasını çalın.

Yumurta sarısı ilə süd qatıb yenə çalın.

Unu nişasta ilə birlikdə ələyin, ballı qarışığa qatıb yumşaq xəmir yoğurun.

Xəmiri qənnadı torbasına yığıb perqament döşənmiş siniyə 8 sm uzunluqda şəridlər sıxın.

180 dərəcə qızdırılmış sobada 10-12 dəqiqə bişirin.

Hazır peçenyenin üzərinə şəkər pudrası səpin.

Nuş olsun!


Etiketlər: şəkər, çalın, qatıb, nişasta, sedrası, pudrası, sarısı, sıxın, dərəcə, şəridlər, döşənmiş, qızdırılmış, uzunluqda, siniyə, bişirin, üzərinə, səpin, peçenyenin, Hazır, dəqiqə
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN